Foto: Twiter

Hit oglas osvojio Beograd

Hit u Beogradu

Jedan čovek je odlučio da stavi svoj retro stan iz 80-ih godina na prodaju po ceni od 3900 evra po kvadratu. Iako je on verovao da je to fer cena, javnost je bila drugačijeg mišljenja.

Komentari su se nizali na društvenim mrežama, a većina njih je bila negativna. Ljudi su se pitali kako neko može da traži toliku sumu novca za stan koji je izgledao kao da je vreme u njemu stalo pre nekoliko decenija.

Ali, ovaj čovek nije bio običan prodavac nekretnina. On je bio umetnik i ovaj stan mu je služio kao inspiracija za mnoga umetnička dela koja je stvarao u njemu. Kao takav, stan mu je bio drag i zato je tražio takvu visoku cenu.

Iako su se mnogi smejali njegovom oglasu, on nije odustajao. U njegovim očima, cena nije bila samo odraz vrednosti same nekretnine, već i njegove umetnosti i inspiracije koju mu je pružao taj prostor.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Za samo 3900 evra po kvadratu ovakav rariret straight from ‘80s moze biti vas u “odrzvaanom izvornom stanju” 😂😂😂 <a href="https://t.co/3xC2uC141a">pic.twitter.com/3xC2uC141a</a></p>&mdash; Jovana (@AuerJovana) <a href="https://twitter.com/AuerJovana/status/1635978134322331649?ref_src=twsrc%5Etfw">March 15, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Izvor: Beogradskiportal.rs

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *